Ergüler’den algı operasyonlarına yanıt:  '25 yıldır aynı numara'

Ergüler’den algı operasyonlarına yanıt: '25 yıldır aynı numara'

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkanı Esat Ergüler, Pınarbaşı Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı. Ergüler, bazı çevrelerin hakkında algı yürüttüğünü belirterek, “Bazıları Ergüler’le görüşemezsiniz diyorlar. Ben sorunları birinci ağızdan duymak isterim. Telefonum 25 senedir aynı ne zaman isterseniz arayabilirsiniz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. AK Partili Esat Ergüler, vatandaşlarla bir araya geliyor. Nazilli’ye kazandırdığı hizmetlerle seçmenin gönlünde taht kuran Ergüler, ilçeyi yeniden özlenen günlerine döndürmek için geliyor.

Tek tek her mahalleyi gezen Ergüler, Dereağzı ve Pınarbaşı Mahallesi’nde seçmenle buluştu. AK Partili Belediye Başkan Adayı, Pınarbaşı Şelale Park’ta büyük bir coşkuyla karşılandı. Meşaleler yakıldı, atılan havai fişekler geceyi aydınlattı.

PINARBAŞI’NA DOKUNDUK

Pınarbaşı’na Hüsnü Kutsal Parkı, Şelale Park, Aydın Toscalı Futbol Sahası gibi hizmetler yaptıklarını ifade eden Esat Ergüler, “Pınarbaşı’na en çok dokunan belediye başkanıyım. Yaptığımız yatırımlarla mahallemizin çehresini değiştirdik. Bölgedeki 5 ve 10 bin tonluk su depolarıyla kentin iyi su ihtiyacını karşıladık. Belediye başkanlık makamı siyasi bir makam değildir. Hizmet makamıdır. Hizmet aşkınız varsa, belediye başkanlığı yaparsınız. Ben siyasetçi değil hizmet adamıyım. Sizlere hizmet etmek için var gücümle çalışacağım. Yerel yönetimin reçetesi bende. Çocuklarımıza modern bir kent bırakmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Görev yaptığı süre boyunca Ege’nin en başarılı belediye başkanı seçilen Ergüler’in çalışmalarını unutmadıklarını belirten Nazillililer ise hizmet belediyeciliğinin geri dönmesini dört gözle bekliyor.


ALGI OPERASYONALARINA YANIT VERDİ

Esat Ergüler kendisine yönelik algı operasyonu yapanlara da sert bir dille yanıt verdi.
Cumhur İttifakı’nın adayı, “Telefonum 25 senedir aynı. Hiç değişmedi. Ne zaman isterseniz arayabilirsiniz. Bazıları Ergüler’le görüşemezsiniz diyorlar. Ben sorunları birinci ağızdan duymak isterim. Aracı istemem. Nazilli’de yaşayan hemşehrim sorununu bizzat bana anlatacak. Yapılacaksa yapılacak, yapılmayacaksa da nedenini söyleyip aktarırım. Ben vatandaşla temas isterim. Sorunu ben duymak ve çözmek isterim” diye konuştu.

f4019e31-daaa-4d8b-b63f-4a34c04b27e9.jpg

aa4fa010-dba7-4627-b642-b82e4e06c7ef.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler