Erman Çetin ABGC'ye adaylığını açıkladı

Erman Çetin ABGC'ye adaylığını açıkladı

Aydınpost İmtiyaz Sahibi Erman Çetin Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin yapılacak olan Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin 26 Mart'ta yapılacak Olağan Genel Kurulunda yeni bir isim daha adaylığını açıkladı. Aydınpost İmtiyaz Sahibi Erman Çetin, ABGC başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Bir süredir yakın çevresi ile istişare halinde olduğu belirtilen Erman Çetin'in kesin kararını vermesinin ardından seçim çalışmalarına start verdiği öğrenildi. Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Çetin, "ABGC nin 26 martta yapılacak seçimde başkan adayı olmaya karar verdim. Arkadaşlarımla yaptığım istişare sonucu, aday olmam yönünde karar aldık" dedi.

Adaylık kararının bireysel değil, meslektaşları ile yapılan istişare ve meslektaşlarının teveccühleri ile alındığını ifade eden Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Aydın'da son dönemlerde her geçen gün irtifa kaybeden medya sektörüne, medya sektörü çatısı altında güç vermek, heyecan katmak ve itibar kazandırmak için bu yola çıkıyoruz. Aydın'da gazetecileri daha da özgürleştirmek ve cemiyeti de saygınlaştırmak için çalışacağız. Kişisel çıkarlarım için değil, cemiyet üyelerinin kazanım sağlayacağı, kentteki diğer STK'larla paydaş olabilen, üniversiteyle işbirliği yapabilen ve dayanışma kültürünü geliştiren bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Birlikte çalışacağımız arkadaşımızın önceliği, üyelerine indirim peşinde koşan bir anlayış olmayacak. Tam tersi, ekibimiz kaynak üreten ve sosyal projelerle sektörü yükselten bir bakış açısıyla çalışmalarını yürütecek. Yapacağımız çalışmalarla, yeni dönemde göreve seçildiğimiz takdirde, mesleki itibarımızın yaşadığı erozyonu durdurmak için sorumluluk alıyorum. Bu süreç içerisinde gözlemlediğim, hassasiyet duyduğum, mesleğimizin itibarsızlaşması sebebiyle duyduğum üzüntü nedeniyle taşın altına elimi koyma gereği gördüm. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız bir manifestoyla yönetim vizyonumuzu açıklayacağız. Aldığımız bu kararın cemiyetimize, meslektaşlarımıza ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler