Esat Ergüler'den net açıklama: "O haberleri kimlerin servis ettiğini biliyorum"

Esat Ergüler'den net açıklama: "O haberleri kimlerin servis ettiğini biliyorum"

Aydın siyasetinin bilinen isimlerden olan Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler, son günlerde kendisini hedef alan dedikodulara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir mesajda, hakkında çıkan dedikodu ve haberlere yanıt verdi. 22 Kasım 2023 tarihinde AK Parti Nazilli İlçe binasında yaptığı konuşmada aday adaylığını kamuoyuna duyuran Ergüler, o günden bu yana kararında hiçbir değişiklik olmadığını vurgulayarak 31 Mart seçimlerini işaret etti.

Mesajında ‘Yeniden Diriliş’ ifadesi dikkat çeken Ergüler, “22 Kasım 2023 tarihinde Nazilli Belediye başkan aday adaylığı müracaatını yaptığım ilçe binasındaki konuşmamda, “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diyerek kolları sıvamış, Belediye başkanlığının siyaset değil, hizmet yeri olduğunun altını çizmiştim. Bugün de aynı düşünce ve inancı paylaşıyorum. Hakkımda AK Parti’deki aday adaylığından çekilip bir başka partinin adayı olacağım yönündeki dedikodular ile art niyetli bilgilerin kimler tarafından servis edildiğini ben ve partim çok iyi biliyor. Kimsenin endişesi olmasın, Nazilli 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden dirilişe uyanıp Aydın’ın gözbebeği olma yoluna emin ve kararlı adımlarla yürüyecektir. Bu da Nazilli’de yaşayan herkese Esat Ergüler sözü olsun. Sonuç olarak, Esat Ergüler AK Parti’nin Nazilli Belediye Başkan aday adayıdır. Bu noktadan sonra takdir, hiç şüphesiz Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkezimizindir” diye aktardı.

Mesajında, 24 Aralık 2023 tarihinde bir motosiklet kazasında hayatını kaybeden damadı Osman Öğünçlü’nün acısını dahi yaşamalarına fırsat verilmediğinden yakınan Ergüler,

“Öncelikle belirtmeliyim ki, 24 Aralık 2023 tarihinde oğlumuz, evladımız Osman Öğünçlü’nün elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmesinin derin ve sarsıcı üzüntüsünü yaşamamıza dahi fırsat vermeyip, acımız üzerinden prim yapmak isteyenleri önce yüce Allah’a, sonra da vicdanlara havale ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler