Eşin: Siyaseti vatan ve millet için dertlenen kişiler yapmalı

Eşin: Siyaseti vatan ve millet için dertlenen kişiler yapmalı

İş insanı, Siyasetçi ve Avukat Rıdvan Eşin, Aydın Kulis'in canlı yayın konuğu oldu. Eşin, “Ben siyasetin vatana millete hayırlı işler yapacak bunun için dertlenen kişiler tarafından yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Aydın’ın tanınmış İş insanı, Siyasetçi ve Avukat Rıdvan Eşin katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eşin,  “Milletvekilliği maaşı bile olmamalı. Sosyal hakları olmamalı. Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması taraftarıyım. Bu iş gönül işi olmalı. Yapan kişi kendi menfaatleri için bir basamak olarak görmemeli" diye konuştu.
 

“HER ZAMAN GÖNÜLLERİ KAZANDI”

Aydın’da birçok STK, kurum ve spor ile sporcuya verdiği desteklerle gönülleri kazanan Rıdvan Eşin’in AK Parti’den milletvekili adayı olması yönünde toplumda beklentiler arttı. Sahada karşılığı olan isimlerden olan Rıdvan Eşin ise gelecek dönemde milletvekili adayı olup olmayacağı yönündeki soruya şu ifadelerle cevap verdi: "Milletvekili adayıyım ya da aday olacağım deme lüksüm yok. Bir partinin genel başkanı ya da üst düzey yöneticisi değilim. Karar mekanizması sizin dışınızdaki insanlar. Üç tane çocuk sınava girer biri 60 diğeri 80 öbürü de 100 alır.

60 alan çocuğun babası güçlü olabilir ve bu nedenle 80 alan çocuğu geçebilir ama 60 alan öğrenciyi 100 alan öğrencinin önüne geçirmeye çalışırsanız bu göze batar. Ben siyasetin vatana millete hayırlı işler yapacak bunun için dertlenen kişiler tarafından yapılması gerektiğine inanıyorum. Milletvekilliği maaşı bile olmamalı. Sosyal hakları olmamalı. Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması taraftarıyım. Bu iş gönül işi olmalı. Yapan kişi kendi menfaatleri için bir basamak olarak görmemeli."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler