Eşin'in hayali suya mı düştü?

Eşin'in hayali suya mı düştü?

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Rıdvan Eşin'in Ankara’dan veto yediği öne sürüldü.Eşin'in şeriat söylemleriyle gündeme gelen ve İslam Hilafet Devleti kurmak istediklerini sık sık yineleyen Hizb ut-Tahrir'e yakın olduğu için veto yediği iddia edildi

AK Parti'de listelerin teslim edilmesine çok az bir süre kala kulis bilgileri hız kazandı. 14 Mayıs Genel Seçimlerine güçlü bir liste ile girerek zafere ulaşmak isteyen AK Parti adayları belirlerken ince eleyip sık dokuyor. Aday adaylarını her yönüyle değerlendiren parti yetkilileri seçim döneminde ortaya çıkacak olumsuzluklarında önüne geçmek istiyor.

"ŞERİAT SÖYLEMLERİ İLE BİLİNİYORDU"

Partiye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Rıdvan Eşin'in araştırmalar sonucu veto yediği öğrenildi. Bilindiği üzere Eşin, şeriat ve İslam Hilafet Devleti kurmak isteyen siyasi parti Hizb ut-Tahrir'e yakınlığı ile biliniyor. Eşin, bir süre önce yapılan operasyonda gözaltına alınan bazı üyelerin de avukatlığını üstlenmişti. 

"TEŞKİLAT KARŞI ÇIKIYORDU"

Öte yandan Eşin'in kurulduğu günden bu yana partide aktif görev almaması ve sadece seçim dönemlerinde ortaya çıkması teşkilatların tepkisine neden olurken, partinin tabanının da durumdan büyük rahatsızlık duyduğu gelen bilgiler arasında.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler