Eski başkandan Alıcık'a zehir zemberek sözler

Eski başkandan Alıcık'a zehir zemberek sözler

Ülkü Ocakları Aydın eski İl Başkanı Ali Özer, sosyal medya hesabından MHP İl Başkanı Haluk Alıcık’a yüklendi. Alıcık’ın, ‘parti kongrelerinde her ilçede tek aday çıkacağız’ sözlerini eleştiren Özer, ‘MHP babanın çiftliği mi?’ dedi.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, dün düzenlediği basın toplantısında partisine yeni katılan isimlere rozet taktı. Rozet takma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alıcık, “Parti olarak ilçe kongrelerimizin hazırlığına başlıyoruz. Her ilçede tek aday çıkacak ve MHP İl Başkanlığını da biz götüreceğiz” dedi.

“KOSKOCA BELEDİYEYİ KAYBETTİN”

Alıcık’ın açıklamalarının ardından, partinin tanınmış isimlerinden Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Ali Özer, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Özer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, “Her ilçede tek aday çıkacak ve MHP İl Başkanlığı’nı da biz götüreceğiz” diye açıklama yapıyor. Götürdükleriniz yetmedi mi sayın başkan. Daha neyi götüreceksiniz. Koskoca belediyeyi kaybettin, geldin İl Başkanı oldun bir tane milletvekili çıkartamadın, bir tane ülkücüye ekmek kapısı açmadın. Çıkmış açıklama yapıyorsun. MHP sıradan bir parti değildir. Bu davada anaların duası, şehitlerin kanı ve gazilerin hakkı vardır.

MHP babanın çiftliği mi? biz götüreceğiz diyorsun. Biraz kuldan utanın Allah’tan korkun.”

b2bfdd84-f152-4128-abdb-d5ae08c17fe4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler