ESKİ YOL ARKADAŞINDAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

ESKİ YOL ARKADAŞINDAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

AK Parti’nin Nazilli’de yeniden aday göstermediği mevcut Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, İYİ Parti adayı Cüneyt Korkmaz’a destek verdiği iddiaları siyaset kulislerine bomba gibi düşmüştü. Özcan’a eski yol arkadaşının yaptığı yorum ise dikkat çekti.

Nazilli’de yerel seçimlere kısa bir süre kala yeni iddialar gündeme bomba gibi düştü. 1 yıl önce İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti saflarına katılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yeniden aday gösterilmedi. AK Parti’nin tekrar aday yapmadığı Kürşat Engin Özcan’ın İYİ Parti adayı Cüneyt Korkmaz’ı desteklediği iddiaları kafaları karıştırdı. Özcan’ın Cüneyt Korkmaz’ın tüm seçim masraflarını üstlendiği ve sık sık İYİ Parti’den Kontenjan belediye meclis üyesi adayı olarak gösterilen Mustafa Tınaz ile bir araya geldiği belirtildi.

“SEN YAPARSIN”

Nazilli Belediyespor’un eski kulüp başkanı ve Nazilli’nin tanınmış isimlerinden Nurettin Özkat, eski yol arkadaşı Kürşat Engin Özcan’ı sert sözlerle hedef aldı. Özkat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Senden her şey beklenir. Sen de ayak oyunları çok. Yapmışındır, yaparsın da” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler