Fibar Tur’dan dünya turizmine Aydın imzası

Fibar Tur’dan dünya turizmine Aydın imzası

Aydın merkezli turizm firması Fibar Tur, son yıllarda artan yurt dışı tur organizasyonlarıyla dikkat çekiyor.

2015 yılında iş insanı Fırat Barışık tarafından kurulan firma, Türkiye’nin dört bir yanına düzenlediği turların yanı sıra Avrupa’dan Afrika’ya, Balkanlar’dan Orta Doğu’ya uzanan geniş rotalarıyla Aydınlıları dünyanın farklı noktalarıyla buluşturuyor.

Vatandaşların yurt dışı seyahatlerine olan ilgisinin her geçen gün arttığını belirten Fırat Barışık, talepler doğrultusunda dünyanın birçok ülkesine tur düzenlediklerini ifade etti. Belgrad, Paris, Viyana, İskandinav ülkeleri, İrlanda, İspanya, İtalya, Dubai, Mısır, Fas ve Güney Afrika gibi destinasyonların en çok tercih edilen rotalar arasında yer aldığını söyledi.

whatsapp-image-2026-06-12-at-15-13-28-1-002.jpeg

Yalnızca gezi değil, farklı kültürleri tanıma fırsatı sunduklarını vurgulayan Barışık, Aydınlıların artık dünya turizmine daha fazla ilgi gösterdiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın görmek istediği her noktaya ulaşabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Artan talepler üzerine Nazilli ve Kuşadası’ndan da araç kaldırmaya başlayan firma, yurt içi ve yurt dışı tur seçeneklerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

whatsapp-image-2026-06-12-at-15-13-27-1-002.jpeg

whatsapp-image-2026-06-12-at-15-13-28-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler