Finans profesörü Özgür Demirtaş vatandaşa sitem etti:' Size yüz kez yazdım almayın'

Finans profesörü Özgür Demirtaş vatandaşa sitem etti:' Size yüz kez yazdım almayın'

Türk finans Profesörü Özgür Demirtaş daha önce yaptığı uyarıyı dinlemeyenlere sitem etti. Demirtaş son paylaşımında "Size yüz kez yazdım almayın diye. Yine çıkmadı değil mi…." diye yazdı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, daha önce yaptığı uyarıyı dinlemeyen milli piyango bileti alan kişilere sitem etti.

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Size yüz kez yazdım, almayın diye. Yine çıkmadı değil mi?" ifadelerini kullandı.

Demirtaş, daha önce yaptığı paylaşımda, "Şans oyunları, bahis veya yüksek kaldıraçlı işlemler, para kazanmanın en garantili yoludur. Emin olun, kaybedersiniz. Bana güvenin, yapmayın" demişti.

Demirtaş'ın bu paylaşımı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı, Demirtaş'a destek verirken, bazı kullanıcılar ise onu eleştirdi.

DEMİRTAŞ'IN UYARISI NE ANLAMA GELİYOR?

Demirtaş'ın uyarısı, şans oyunlarının oynanmasının mantıklı olmadığını gösteriyor. Şans oyunları, temel olarak bir kumar çeşididir. Kumarda, kazanç ihtimali her zaman düşüktür. Bu nedenle, şans oyunları oynamak, para kaybetmek için en garantili yollardan biridir.

Demirtaş, ayrıca, şans oyunlarının oynanmasının psikolojik olarak da zarar verebileceğini söylüyor. Şans oyunlarında kaybeden kişiler, genellikle kendilerini kötü hissediyor ve bu durum, onların yaşam kalitelerini olumsuz etkileyebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler