FIRTINA GELİYOR

FIRTINA GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Aydın'da ve birçok kıyı ege ilinde sarı meteorolojik uyarı verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne (MGM) ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Aydın, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa ve Muğla'da bugün öğlen saatlerinden 13 Ocak Çarşamba günü öğlen saatlerine kadar kuvvetli rüzgar etkili olacak. Zaman zaman fırtınaya dönmesi beklenen kuvvetli rüzgara karşı bu bölgelerde yaşayan vatandaşları uyaran MGM, "Meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkat'" ifadelerine yer verildi.

138254838-3381672545292938-2260843975218714769-o.jpg

Öte yandan  Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Aydın merkez ve çevrelerinde (Bozdoğan, Çine, Koçarlı, Söke, Yenipazar, Karpuzlu, Didim, Germencik, Kuşadası, Sultanhisar, İncirliova, Köşk) etkili olmaya başlayacak rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgar ve fırtına (40-70 km/saat) ve zaman zaman hamleli olarak kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denilerek Aydınlı vatandaşlar uyarıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler