FIRTINA GELİYOR

FIRTINA GELİYOR

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Aydın il genelinde bugün gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü bu geceden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına öncesi Aydınlı vatandaşları uyardı.

Yapılan açıklamada, bugün gece saat 03:00'da başlayarak 9 Şubat Salı günü saat 03:00'a kadar etkili olması beklenen ve zaman zaman 90 km/s hızına ulaşacak olan fırtınaya karşı vatandaşların soba zehirlenmesi, çatı uçması ve direk düşmesi gibi risklere karşı hazırlıklı olması söylendi.

Müdürlük tarafından paylaşılan uyarıda şu ifadelere yer verildi;

"Yapılan değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra etkili olmaya başlayacak olan güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgarın, Aydın genelinde firtina (50-70 km/sa), yer yer kuvvetli firtina (60-90 km/sa) hızında esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

whatsapp-image-2021-02-07-at-18-18-37.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler