"Fiyatlar dün neyse bugün de o"

"Fiyatlar dün neyse bugün de o"

Aydın Otogarı'nda görev yapan yetkililer, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle fiyatlarda herhangi bir artış olmadığını söyledi.

Dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı için idari tatilin 16 Temmuz Cuma günü başlayarak 26 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edeceğini söyledi.

Kurban Bayramı öncesinde seyahat etmek isteyen birçok vatandaş, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile otobüs biletlerine tatil öncesi zam yapıldığını iddia etti ve oluşan durumu 'fırsatçılık' olarak değerlendirdi.

O iddialara yanıt Aydın Otogarı'nda görev yapan yetkililerden geldi. "Fiyatlarımız dün neyse bugün de o." diyen yetkililer, isteyen vatandaşlara bunu kanıtlayabileceklerini belirtti.

"ASILSIZ İDDİALAR"

Özel bir otobüs firmasında görev yapan Rıza Eroğlu, 2 ay öncesi ile günümüz fiyatları arasında fark olmadığını söyledi. Eroğlu, "Trabzon biletimiz Mart ayında 250 liraydı mesela, şuanda da 250 lira. Yapanlar vardır belki bu fırsatçılığı ama ben daha hiç bununla karşılaşmadım. Bu iddialar bence asılsız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler