Galatasaray Daikin, Aydın Deplasmanında Set Vermedi

Galatasaray Daikin, Aydın Deplasmanında Set Vermedi

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi’nin 14. haftasında Galatasaray Daikin, deplasmanda Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı hakemler Yavuz Akdemir ve Sevilay Gezer Boyacı yönetti. Mücadelede etkili bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, setleri 25-19, 25-23 ve 25-11’lik skorlarla kazanarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

frd94377.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyespor; Grajber, Tikhomirova, Gizem Mısra Aşçı, Mijatovic, Seher Aksoy ve Beliz Başkır ilk altısıyla sahaya çıkarken, Galatasaray Daikin’de İlkin Aydın, Yasemin Güveli, Grobelna, Ayçin Akyol, Bongaerts ve Sylla görev aldı.

frd94376.jpg

Toplam 83 dakika süren karşılaşmada Galatasaray Daikin, özellikle üçüncü setteki üstün performansıyla farkı net şekilde ortaya koydu. Bu sonuçla sarı-kırmızılı ekip ligdeki çıkışını sürdürürken, Aydın temsilcisi sahasında puan alamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler