Gazetecilik ve Yeni Medya Topluluğu’ndan Fotoğraf Çekimi etkinliği

Gazetecilik ve Yeni Medya Topluluğu’ndan Fotoğraf Çekimi etkinliği

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Gazetecilik ve Yeni Medya Topluluğu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Magnesia Antik Kenti ve Kuşadası'nda fotoğraf çekimi etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Topluluk Danışmanı ve Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Emre Dingin, Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü Genç Ofisi yetkilileri Özlem Çiner, Semih Özen, Topluluk Başkanı Egemen Gülmüş, yönetim kurulu üyeleri ve topluluk üyesi öğrenciler katıldı.

85866fa7-becd-487b-99a0-11be0dcbde44.jpeg

Etkinlik hakkında açıklama yapan Topluluk Başkanı Egemen Gülmüş, geleceğin gazetecileri olan topluluk üyelerinin ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Aynı zamanda etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yönetimine ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

4bdf1545-ff77-4378-a4f3-3412039fbc9a.jpeg

Etkinlikte, Magnesia Antik Kenti gezilirken, aynı zamanda Doç. Dr. Ali Emre Dingin tarafından öğrencilere fotoğraf çekimi konusunda kısa bir eğitim verildi. Ardından öğrenciler Kuşadası Güvercin kaleyi gezdi. Etkinlik Kuşadası gezisi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler