Gelecek Partisi Aydın'da parçalanıyor

Gelecek Partisi Aydın'da parçalanıyor

Gelecek Partisi Efeler İlçe Siyasi İşler Başkanı Aykut Özsu, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Gelecek Partisi Nazilli İlçe Başkanı Mehmet Sait Seyitoğlu'nun ardından bir istifa haberi de partinin Efeler İlçe Teşkilatı'ndan geldi. Gelecek Partisi Efeler İlçe Siyasi İşler Başkanı Aykut Özsu, görevini bıraktığını açıkladı.

"LÜZUMU ÜZERİNE İSTİFA EDİYORUM"

İstifa kararını sosyal medya hesabından duyuran Özsu, birlikte görev yaptığı partidaşlarına teşekkür etti. Görevi 'lüzumu üzerine' bıraktığını vurgulayan Özsu, "21 Temmuz 2020 günü Efeler Teşkilat Başkanı olarak göreve geldiğim  Gelecek Partisinden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.

Çok güzel insanlar tanıdım her biri ayrı ayrı birbirinden kıymetli insanlar başta koca yürekli insan Ali İhsan Dilmen'e, il başkanımız çok değerli temiz yürekli insan Suzan Yücel Milli'ye, İl koordinatörümüz kıymetli başkanım Gizem Satioğlu'na, ilçe başkanımız kalbi güzel insan Ali Kaya'ya, birbirinden değerli il yöneticilerimize ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum başarılar diliyorum. Yollarımız ayrılsa dahi hukukumuz her zaman süreceğine inancım sonsuz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum başarılar diliyorum.

Vatanıma, milletime, canım memleketim Aydınıma ömrümün sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğime söz veriyorum"
dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler