Gelecek yalanla inşa edilmez!

Gelecek yalanla inşa edilmez!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen önemli açıklamalarda bulundu. Özmen, “Sonuna kadar Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. GELECEK yalanla inşa EDİLMEZ.” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, “Bütün teşkilatlar ‘İzin verin sizinle birlikte istifamızı verelim’ dedi. Davutoğlu’nun bütün il başkanlarının kendisiyle birlikte istifa edeceğini söylemesinin ardından AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’den açıklama geldi.

 

Davutoğlu’nun bütün il başkanlarının kendisiyle birlikte istifa edeceği iddialarına yanıt veren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, şunları söyledi:

 

“Ahmet Davutoğlu bu sabah çıktığı bir televizyon kanalında kendisinin istifa ettiği dönem 2016 ya ait yok efendim İstanbul il Başkanı Selim Temurci demiş ki “bütün il başkanları istifa etmeye hazır” beyanınız gerçeği yansıtmamaktadır.

 

Doğrusu; AK Parti Aydın Teşkilatında, ne şahsım ne de hiç bir teşkilat mensubumuz sizinle beraber istifa etmeyi DÜŞÜNMEDİK!!!

 

Aksine o gün olduğu gibi bugün de sonuna kadar Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. GELECEK yalanla inşa EDİLMEZ.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler