Genç esnaflar Başkan Künkçü'ye dertlerini anlattı

Genç esnaflar Başkan Künkçü'ye dertlerini anlattı

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı ve aynı zamanda Demirciler Odası Başkanı olan Muhammet Ali Künkcü, başlattıkları Genç Esnaf Buluşmaları kapsamında genç esnafları hem işyerlerinde ziyaret edip, hem de makamında ağırlayarak sıkıntılarını dinliyor.

Aydın Demirciler Odası üyesi olan Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkan Yardımcısı Orhan Koç, Birlik Başkanı Muhammed Ali Künkcü’yü başlatılan ‘Genç Esnaf Buluşmaları’ kapsamında ziyaret etti. Genç esnafların sıkıntılarının konuşulduğu görüşmede genç iş insanı Orhan Koç, Başkan Künkcü’nün daima yanında olduklarını, genç esnafların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlediği için teşekkür ettiğini dile getirdi.


“AYESOB OLARAK ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Genç esnafları AYESOB’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Künkcü, “Esnaflarımız bizim baş tacımız. Onların ayakta kalması, kazançlarını arttırması için çalışıyoruz. Biz bu göreve geldiğimizde ilk olarak ‘En Doğru Alışveriş, Esnaftan Alışveriş’ kampanyasını başlattık. Vatandaşları yerel esnaflardan alışveriş yapmaya teşvik etmek için başlattığı kampanyamızı sürdürüyoruz. Yine başlatmış olduğumuz ‘Genç Esnaf Buluşmaları’ kapsamında hem genç esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, hem de makamımızda ağırlayıp onların yaşadığı sıkıntı ve sorunları dinliyoruz. AYESOB olarak daima esnafımızın yanındayız. Onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler