Gençler, "İlk oyum Erdoğan’a, ilk oyum AK Parti'ye” dediler

Gençler, "İlk oyum Erdoğan’a, ilk oyum AK Parti'ye” dediler

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, "Gençlik Buluşması" altında "İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Partiye” programı kapsamında Çine'de gençlere buluştu.

Gençlerle birlikte sohbet ederek yeni seçmenlerle tanışıp 24.04.2023 tarihinde doğum günü olan geçlerin yeni yaşlarını kutladı.

Programa Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve Çine Gençlik Kolları mensupları katıldı. Gençler burada "İlk oyum Erdoğan’a, ilk oyum AK Parti'ye” dediler.

İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, "Gençlerimiz oylarını mutfaktan soğan vidosu çekenlere, otobüsün kapısında raks oynayanlara oy vermeyecek. Gençler, gelecekleri için gecesini gündüzünü katıp durmadan, yorulmadan, bir yandan yüzde yüz yerli araba, İHA, SİHA, Kızılelma... Daha nice yüzyılın projelere imzasını atan, bir taraftan gençlerin istihdamı için, geleceği için projeler geliştiren liderine, yani Recep Tayyip Erdoğan a oy verecekler."

AK Parti'nin gençlere güvendiğini söyleyen Ancın, "AK Parti onların fikirlerini önemsiyor, Gençleri dolgu malzemesi olarak görmüyor, bu yüzden seçme ve seçilme yaşını 18'e indirdi. Seçim beyannamemizde üniversite öğrencilerine tanınan cep telefonu ve bilgisayarlarda vergiden muaf olacak. Türkiye'mizin kendi üreteceği doğalgaz ve petrol gelirleriyle Aile ve Gençlik Bankası kuracağız. Bu doğrultuda gençler öncelikli olmak üzere, her ailede en az bir kişiye iş imkanı sağlayacak. Gençlerimiz, Türkiye yüzyılına emin adımlarla yürüyor." şeklinde konuştu.

resim-2023-04-25-114038708.png

resim-2023-04-25-114044969.png

resim-2023-04-25-114050115.png

resim-2023-04-25-114057964.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler