Genel Merkez kimseye 'Listeye alındın' tabiri kullanmaz

Genel Merkez kimseye 'Listeye alındın' tabiri kullanmaz

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, bugün yaptığı açıklama ile milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ancak Elbir'in açıklama yaparken, 'Genel Merkez istifa etmemi istedi' cümlesi kafaları karıştırdı.

İlçe Başkanlığı binasında kalabalık bir kitleyle aday adaylığını açıklayan Hüsnü Elbir, görev süresi boyunca yol yürüdüğü herkese teşekkür etti.

"GENEL MERKEZDEN TELEFON ALDIM"

İstifa etmeye dün akşam karar verdiğini belirten Elbir, "Bölge Koordinatörü Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya beni arayarak milletvekilliği adaylığı için istifa etmemi söyledi. Ben bana bu görevi layık görenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Elbir'in açıklamaları kısa süreli şaşkınlığa sebep olurken, İl Başkanı Gökhan Ökten'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

"DAHA ÖNCE MÜSAADE İSTEMİŞTİR"

Konuyla ilgili AJANS AYDIN gazetesine açıklamalarda bulunan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, "Muhtemelen Hüsnü Elbir başkanımız daha önce bölge koordinatörümüz ile bir araya gelerek böyle bir fikrinin olduğunu ve müsaade istediğini iletmiştir. Dün akşam da kendisine aday adaylığı için istifa edebilirsin yönünde bir telefon gelmiş olabilir. Çünkü Genel Merkezimiz kimseyi arayarak sen listede olacaksın demez" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler