Gerçeklerin ortaya çıkmasından rahatsızlar

Gerçeklerin ortaya çıkmasından rahatsızlar

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Koçarlı Belediyesi arasında devam eden pankart savaşları Aydın gündemine oturmuştu. Her iki cepheden gelen açıklamalara bir yenisi daha eklendi.

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Koçarlı Belediyesi arasında yaşanan pankart krizinin ardından açıklamalarda bulundu. Arslan, “Pankartta yazdığınız o kadar para harcandıysa hizmet nerede” dedi.

 

Arslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Hak yiyip 'gak' diyenlere sözüm, Allah herkese önce vicdan rahatlığı, sonra da akıl versin. Seçim sırasında meydanlarda ne söylediysek hepsi çıktı. Neredeyse tüm mitinglerimizde Büyükşehir’in yaptık diye dağıttığı broşürlerin gerçeği yansıtmadığını hep dile getirdik. Millet bu dediklerimizi ölçüp tarttı, inandı ve bize güvendi. Gördüler ki bunlar Büyükşehir’in hep abartılı rakamları. Ve 15 yıllık CHP belediyeciliğine son verip AK Belediye-Nedim Kaplan dediler.

 

Ne demiştik ? Bunlar Koçarlı’nın mallarını satıyorlar demiştik. Ve gördük ki 15 milyon civarı borç yapmışlar ve bir o kadar da Koçarlı’nın malını mülkünü satmışlar. Koçarlı’nın öz mallarının Büyükşehir’e devri için aldıkları saçma sapan Meclis kararları iptal edilince küplere bindiler. Gözlerine İntikam bürümüşçesine seçimden hemen sonra Büyükşehir belediyesi Koçarlı’ya tahsis ettiği araçları geri çağırdı. Olsun varsın Belediye Bakanımız Nedim Kaplan’ın ve AK Parti İlçe teşkilatımızın  gayretleri ile belediyemize 5 tane kamyon, 1 tane otobüs, ve 5 tanede otomobil  kazandırdık. Cumhur ittifakı hükümetimiz sağ olsun !

 

Alışacaklar! Karşılarında kendi parti belediye başkanları gibi el pençe duran bir Başkan olmadı, olmayacak.! Bu halk AK Parti’ye ve Nedim Kaplan’a bu sebeple tarihi farkla seçim kazandırmıştır. Doğrudan asla geri adım atmadık, atmayacağız.

 

Pankart olayına gelince; Koçarlı Belediyesin astığı pankartları Büyükşehir yetkilileri her yerden sökerken şunu sormak geçiyor insanın içinden; Bizim yetki alanımız, bizim sorumluluğumuzda dediğiniz caddelere hizmet getirmekte sizin sorumluluğunuzda biliyorsunuz değil mi ? Yetkiniz aklınıza sadece pankart sökerken mi geliyor. Mesela o caddelerden geçecek kanalizasyon gibi olmazsa olmaz projeleri yapmak sizin yetkinizde değil mi ?

 

Niye öfkeliler ? Şimdi bazı gerçekler yüzlerine vurulunca tabi ki hoşlarına gitmiyor. Geçmiş dönemlere ait bazı belge ve bilgiler peyder pey belediyemizce kamuoyu ile paylaşılıyor ve onlar bu gerçeklerin ortaya çıkmasından baya rahatsızlar. Zaman gösterecek daha detaylı neler var hep birlikte göreceğiz. Milyonlar harcadık diyorlar. Hizmet varsa niye bu vatandaş görmüyor. Pankartta yazmakla insanlar buna inanır mı sanıyorsunuz !

 

Hani bir fıkra var ya ;

 

Nasrettin Hoca eve kıyma almış. Hanımına demiş ki akşama köfte yap da yiyelim. Hoca camiye gidince hanımı da arkadaşlarıyla kıymayı güzelce pişirip yemiş.

 

Akşam eve gelince sormuş Hoca

 

 “ Hanım köfte nerde ? “

 

Arkadaşlarıyla kıymayı yiyen Hoca’nın hanımı da korkusundan

 

“ kedi yedi hoca efendi “ demiş

 

Hoca kızmış tabi, getir gel kediyi demiş. Hanımı kediyi Getirmiş ve hoca şöyle bir kediye bakmış. Kedi incecik, zayıf ve cılız bir şey. Hoca dönmüş hanımına,

 

- Hanım hanım, kedi buysa kıyma nerede, kıyma buysa kedi nerede? demiş.

 

Velhasıl bizde soruyoruz;

 

Pankartta yazdığınız gibi o kadar para harcadıysanız “HİZMET” nerde”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler