Germencik Belediyesi esnafa destek olmaya devam ediyor

Germencik Belediyesi esnafa destek olmaya devam ediyor

Geçtiğimiz hafta uygulanmaya başlayan koronavirüs önlemleri kapsamında restoran ve kafelerin çalışma şekillerine düzenleme yapılması üzerine, Germencik Belediyesi esnafa destek olmak amacıyla örnek bir kampanya başlattı.

17 Kasım tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında restoran, kafe, fırın, taverna vb. işletmelerin çalışma şekillerine düzenleme yapıldı. Önlemler kapsamında yalnızca Gel-Al ve paket servis şeklinde çalışmaya başlayan işletmelerde, masa ve sandalyelerde kaldırıldı.

2020 yılı içerisinde, virüs nedeniyle ikinci kez çalışma şekilleri değiştirilen işletmelere destek olmak amacıyla Germencik Belediyesi tarafından yeni bir kampanya başlatıldı.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in talimatı ile harekete geçen ekipler, kendilerine iletişim numaralarını ileten söz konusu işletmelerin bilgilerini, belediyenin sosyal medya hesapları aracılığıyla vatandaşlara duyurmaya başladı.

whatsapp-image-2020-11-29-at-14-11-35.jpeg

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, işletmelerin iletişim numaralarını kendi sosyal medya hesabı aracılığıyla da paylaştı. Öndeş, kampanyaya henüz katılmayan işletmeleri de iletişim numaralarını paylaşmaya davet eti.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler