Germencik'e tecrübeli aday

Germencik'e tecrübeli aday

AK Parti Germencik İlçe Başkanlığına sürpriz bir isim talip oldu. 2009 yılından bu yana AK Parti’de siyaset yapan Germencik’in tanınmış iş adamlarından Necip Arslan başkanlığa talip oldu.

Aydın’ın Germencik ilçesinde 2 Mart’ta kongreye gitmesi beklenen ve mevcut Başkan Abdurrahman Sivri’nin yeniden aday olmayacağını duyurduğu Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) Necip Arslan, Germencik İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Partisinin yönetici ve üyeleri ile buluşan Arslan, "AK Parti’yi Germencik’te birinci parti yapacağız" dedi.

 

SİVRİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kendisini adaylığından dolayı tebrik eden ve başarılar dileyen Sivri'ye teşekkür eden Necip Arslan,” Delege seçimlerini çoğulcul bir katılımla gerçekleştiren İlçe Başkanımız Yapılacak olan 7. Olağan Kongrede Aday olmayacağını Kendi iradesiyle açıkladı. Kendisi göreve geldiği günden bu yana  bir Genel Seçim ve bir yerel seçim geçirmiş ve teşkilatı bu zorlu süreçte ayakta tutmuştur, emeklerini hiçbir zaman unutmayacağız, kendilerine bu vesile ile tekrardan teşekkür ediyorum.

 

DAHA FAZLA HİZMET İÇİN ADAYIM

 

Germencik'te doğup büyüdüğüm. 2002 yılından beri aktif olarak siyaset yapıyorum. Partimizde daha önce Seçim İşleri, Tanıtım Medya, Teşkilat ve SKM başkanlıkları yaptım. Ayrıca İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olduğum. Partime ve davama daha fazla hizmet etmek için başkan adayıyım” dedi.

 

YÜKÜNÜ ALACAĞIZ

 

Kendi dava arkadaşlarıyla uğraşmayacağını ve isimler üzerinden siyaset yapmayacağını belirten Arslan, tüm gücünü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yükünü almak için kullanacağını söyleyen Arslan, “Dünya da Kan, gözyaşı, açlık ve adaletsizlik varken tüm dünya ya ülke olma dersi veren Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın bu gayretini görürken, ona nefer olmak, yükünü almak varken, kendi dava arkadaşlarımızla uğraşmak , isimler üzerinden siyaset yapmak Bizim asla tevessül etmeyeceğimiz Siyaset tarzı olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan Arslan, AK Parti ARGE Başkanlığı'nın 2011 yılında düzenlediği Siyaset Akademisi'nde Aydın birincisi olarak Genel Başkanı Erdoğan'ın elinden plaket almıştı.

 

Necip Arslan Kimdir?

 

1984 yılında Germencik ilçesinde doğdu,ilk ve ortaöğretimini Germencik'te gördü.Liseyi Uşak Orhan Dengiz Anadolu Lisesinde okudu. Eskişehir Anadolu üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Adnan Menderes üniversitesinde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi üzerine Yüksek Lisans yaptı.

 

Siyaset hayatına 2002 de Doğru Yol Partisinde başlayan Arslan,2006 yılına kadar DYP Germencik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış,2008 in sonuna kadarda DYP Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği yapmıştır.

 

2009 yılında AK Parti'ye katılan Arslan, sonrasında AK Parti Germencik İlçe yönetim Kurulu Üyesi olmuş, sırasıyla Tanıtım Medya, Teşkilat, Seçim İşleri ve SKM Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.2011 Yılında katıldığı Siyaset Akademisinde Aydın 1.si olmuştur.Necip Arslan 2019 da yapılan Yerel seçimlerde AK Parti Germencik Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur.

 

Üniversite hayatından sonra Ticarete atılan Arslan'ın GSM Operatörlüğü&İletişim ve Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı üzerine faaliyet gösteren şirketi vardır aynı zaman da aile mesleği olan çiftçilikle de uğraşmaktadır.

 

Aydın Ticaret Odasında Komite Başka yardımcısı olan Arslan Germencik Ziraat Odası Meclis Başkanlığı görevini de yapmaktadır.

 

Necip Arslan Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler