Germencikspor'a baklava dopingi

Germencikspor'a baklava dopingi

Germencik esnaflarından Güzel Coşkun, Pazar günü evinde Kuşadası Trabzon Gençlik ile karşılaşacak olan Germencikspor’a baklava ikram ederek maç öncesi sarı lacivertli takıma moral verdi.

Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta mücadele eden Germencikspor ligin yedinci haftasında Kuşadası Trabzon Gençlik’e konuk olacak. Germencik Stadı’nda oynanacak olan maç Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertlilerin Germencik Stadı’ndaki son idmanını Germencik esnaflarından olan Mavi Ay Çorba ve Yemek Salonu sahibi Güzel Coşkun baklava ile ziyaret etti. Germencikspor Başkanı Turgay Çapakçıoğlu ve Yönetici Sami Ağraş ile birlikte antrenmanı seyreden Coşkun, antrenman sonunda Antrenör Mete Kırbıyık ve futbolculara baklava ikram etti. 

“MAÇ ÖNCESİ MORAL VERMEK İSTEDİM”

Germencikspor’a lige başarılar dileyen Coşkun,  takımının Kuşadası Trabzon Gençlik maçından galibiyetle ayrılacağına inandığını belirterek, “Takıma moral vermek için bu ziyareti gerçekleştirdim. Biz esnaflar olarak Germencikspor’un daima yanındayız” dedi.

"BAŞKAN ÇAPAKÇIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR"

Güzel Coşkun’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Çapakçıoğlu, Kuşadası Trabzon Gençlik maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


whatsapp-image-2021-12-18-at-09-10-43.jpg


whatsapp-image-2021-12-18-at-09-10-43-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler