Germencik'te hızlı müdahale faciayı önledi

Germencik'te hızlı müdahale faciayı önledi

Germencik'te kırsal arazide çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu söndürüldü.

Olay, Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Kızılcapınar Mahallesi yakınlarında bulunan kırsal arazide meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arazide henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alandan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Hızla olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Germencik Belediyesi ekipleri, alevlere müdahale etti. Hummalı çalışma sonucu söndürülen yangında ölen yada yaralanan olmazken arazi zarar gördü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖNDEŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Olay yerine giderek incelemelerde bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Öndeş, "Kızılcapınar Mahallesi kırsalında başlayan yangın büyümeden kontrol altına alındı. Germencik Belediyesi olarak bütün imkanlarımızla su tankeri, araçlarımız ve personelimizi hızlıca bölgeye sevk ettik. Germencik Belediyemiz, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve vatandaşların  hızlı müdahalesiyle söndürülen yangında olası bir facianın önüne geçildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Kızılcapınar Mahallemize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah daha büyük felaketlerden memleketimizi sakınsın" dedi.

whatsapp-image-2021-08-14-at-14-54-06.jpeg

whatsapp-image-2021-08-14-at-14-54-07.jpeg

whatsapp-image-2021-08-14-at-14-54-07-1.jpeg

whatsapp-image-2021-08-14-at-14-54-07-2.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler