GÖĞDE'NİN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

GÖĞDE'NİN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi. Kongrede görevine devam etmesi kararlaştırılan AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde'nin yeni yönetim listesi belli oldu.

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi bugün saat 14:00'da Efeler ilçesinde gerçekleştirildi. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede mevcut İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde'nin görevine yeni dönemde de devam etmesi kararı alındı.

"KONGREYE SİYASETÇİ YAĞMURU"

Öte yandan kongreye AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, birçok ilçenin belediye başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve çevre illerden gelen AK Parti Kadın Kolları Başkanları ve teşkilat üyeleri de katılım gösterdi.

whatsapp-image-2021-01-26-at-16-37-53-2-001.jpeg

"AK PARTİ KONGREDEN İBARET DEĞİLDİR"

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'in yaptığı konuşma kongreye damgasını vurdu. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kongrelerden ibaret olmadığını söyleyen Özmen, "AK Parti sadece bu salonlardan ibaret değil. İsminin kenarında il ve ilçe yönetim kurulu üyesi, belediye başkanı olan insanlardan ibaret değil. AK Parti bazen gözü yaşlı dualarda, bir öksüzün gözyaşında ve Allah razı olsun duasındadır. Biz siyaseti görev bilinci, sorumluluk bilinci, aşk ve heyecanla yapıyoruz. Allah hiç kimsenin gözündeki ve kalbindeki heyecanı dindirmesin. Eğer heyecan olmazsa bu dava yürümez. Hamdolsun geçen hafta yine bu salonda büyük bir coşku ile il kongremizi gerçekleştirdik. Bugün kadın kollarımız haftaya da gençlik kollarımızın ilk kongresini gerçekleştirerek kongre sürecimizi tamamlayacağız. 2023 hedefimize resmi takvime göre 2 buçuk yıl çalışacağımız bir dönem. Çok önemli bir süreçte bu kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Salgınla boğuşan dünyada güçlü olarak gördüğümüz devletlerin tuzla buz olduğunu görüyoruz. Ama Türkiye dimdik ayakta. Sağlık sistemi ile de bir çok dünya ülkesine örnek oluyor. Hamdolsun milli savunma sanayimizdeki yükseliş, Suriye’de, Azerbaycan’daki başarılarımız artık dünyada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi hiç bir şeyin eskisi olmadığının çok açık göstergesi. 2023 hedefimize emin adımlarla ilerlerken inanıyorum ki Aydın Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma gösterecek. 2023 seçim sonuçları açıklandığında da Allah’ın izni ile Aydın parmakla gösterilen bir il olacak ve bu başarıyı siz dava arkadaşlarımızın gayretleri ile gerçekleştireceğiz" dedi.

whatsapp-image-2021-01-26-at-16-37-53-1.jpeg

"ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER GELECEK"

AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, kadınların her alanda söz sahibi olması gerektiğini belirterek, "Ülkemizin, devletimizin geleceği için, çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için inandığımız bu yolda önümüze çıkan engeller bizi duraksatmıyor aksine güçlendiriyor. 3 seneyi dolu dolu geçirdik. Bu da bana çok daha güzel günlerin geleceğini gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

"YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU"

Yeni dönemde AK Parti Kadın Kolları Aydın İl Teşkilatı'nda Göğde ile birlikte yönetimde olacak isimler belli oldu. Göğde'nin listesi şu şekilde açıklandı;

1. ARIFE KOCAONER

2. AYŞE BESLENDI

3. AYŞE ERDOR

4. AYŞE YAVUZ

5. BURCU DURAN

6. EBRU YAZAK

7. EBRU TOGUS

8. ELIF KARA

9. EMEL ÖZDİLEK

10. FATMA ÇETİN

11. FATMA YILDIRIMÇAKAR

12. FUNDA EKICI

13. GÜLENAY KARABABA

14. GÜLÇİN BİLGEN

15. GÜLNUR AKKÖY

16. HATICE AYDIN LALAŞAHIN

17. HATICE KOCA

18. HICRAN YÜKSEL

19. HURİYE GÖRÜNMEZOĞLU

20. HURIYE GÜLTEKIN

21. KEZİBAN TASMAKIRAN

22. MAKBULE ATANMIŞ

23. MELTEM KIRBIYIK

24. MELTEM KIZLARKAYASI

25, MÚJGAN KARADENİZ

26. NILÜFER AKGÜLLER

27. NİLÜFER ÖZBAŞ

28. NIMET KARADELI

29. NURAN ELMAS

30. NURAN TAŞGIN

31. OZLEM AKBABA

32 ÖZLEM ÖZGÜÇ

33. PINAR GÜZEL

34. SAKINE KİREMITÇI

35. SEBAHAT ÖZDEMIR MENDERES

36. SEÇİL CEYLAN

37. SEMA YURTTUTAN

38. SERAP AKDAG

39. SEVGI YUNCU

40. SIBEL ESEN SIVRI

41. ŞENAY AY

42 ŞENAY BULUT

43. ŞERİFE SİBEL ÖZEN

44. TUĞBA BALLI KAYA

45. TUĞÇE ERYALÇIN

46. VEHBİYE GÜLTEKİN

47. YASEMIN ERYALÇIN

48. ZEHRA DÜZOVA

49. ZÜHAL UZUNER

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler