Gökçe: Müfettişler başka dosyalar için gelecek

Gökçe: Müfettişler başka dosyalar için gelecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Ömer Günel hakkında söyledikleri, Aydın siyaset gündeminde şok etkisi yaratmıştı. Konuyla alakalı açıklama yapan Mustafa Gökçe, “Eğer suçlularsa gerekli cezayı alacaklardır” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz günlerde bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Aydın’a geldi. Aydın’da yerel bir televizyon programına katılan Özdağ, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Özdağ Ergün Poyraz olayına atıfta bulunarak, “Muhtemelen belediye başkanı mahkum olacak. Ben evrakları gördüm. Saldırı iyiden iyiye araştırıldığında arkasında kimlerin olduğu ortaya çıkacaktır. Ayrıca bu konuda konuşmamam için bir milletvekili benden ricacı oldu” ifadelerini kullanmıştı.

“BAYRAMDAN SONRA YİNE GELECEKLER”

AJANS AYDIN’a açıklamalarda bulunan AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, “Bence bir Genel Başkan konuşurken fiziki delillerle konuşması lazım. Devletimizin mülki müfettişleri Kuşadası Belediyesi ile ilgili araştırmaları devam ediyor. Bayramdan sonra nasip olursa gene bazı dosyaları incelemek üzere Kuşadası’na gelecekler. İncelemeler bittikten sonra adalet neyi gerektiriyorsa, devletimiz onu yapacaktır. Biz adalete ve yargıya güveniyoruz. Eğer incelemeler sonucu kul hakkı yemişlerse bunun müsebbipleri mutlaka cezalarını alacaktır” dedi.

“HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ HALKA YALAN SÖYLEDİLER”

Kuşadası İlçesinde bulunan Tariş alanının ne amaçla kullanılacağının belirlenmesi için 15-17 Nisan 2016 tarihleri arasında referanduma gidildi. Referandum sonucu arazinin yeşil alan olması yönünde sandıktan sonuç çıktı. Çıkan sonucun ardından geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı alana bina dikilmesi birçok kesimin de tepkisine neden oldu. Tariş alanı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Gökçe, “Büyükşehir Belediye Başkanı kendi yazdığı oyu kutuya atarken kaldırıp orada Kuşadası halkının gözünün içine sokarak burası yeşil alan ve otopark olacak dedi. Bunun akabinde oraya bina dikildi. Her şeyden önce halka yalan söylediler. Biz Belediye Başkanlarına Şehrül Emin diyoruz. Yani halkın güvendiği emin insanlar eğer yalan söylüyorsa bence bu durum sorgulanmalı” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler