Görüntü ve çevre kirliliğine izin vermeyeceğiz

Görüntü ve çevre kirliliğine izin vermeyeceğiz

İncirliova Belediyesi ekipleri Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadyumu çevresinde yabani ot arındırma, temizlik ve çevre düzenlemesi çalışması gerçekleştirdi. Stadyum çevresi tamamen temizlenirken Başkan Kaya’nın katılımıyla bölgeye 150 adet fıstık çamı fidanı dik

İncirliova Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatlarıyla ilçe genelinde sürdürülen temizlik çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kaya’nın da katıldığı çalışmalarda Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadyumu’nun çevresi yabani otlardan arındırıldı. Çalışmaların sonlanmasının ardından Başkan Kaya ve ekibi bölgeye 150 adet fıstık çamı fidanı ekildi.

 

“Vatandaşlarımız da destek olmalı”

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kaya, “İlçemiz stadyumunun çevresindeki bu alanda belediyemiz ekiplerince hummalı bir temizlik ve çevre düzenlemesi çalışması yapıldı. İncirliova’mıza yakışmayan kötü bir görüntü vardı. Bu alandan sadece bir römork cam şişe toplandı. Doğaya ve insanlarımıza zarar vermemek adına bu şişeler tek tek toplandı. Bu hafta Çevre Koruma Haftası. Yaşadığımız çevreyi koruma konusunda vatandaşlarımızın da bilinçli olması ve bize destek olması gerekiyor. Belediye olarak biz imkanlarımız ölçüsünde gerekli özeni gösteriyoruz. Ancak bu sadece belediyenin çabası ile olmaz. Büyük Atatürk'ün ifade ettiği gibi ‘Doğayı korursak doğada bizi koruyacaktır’. Doğanın bu döngüsüne saygı göstermeliyiz” diye konuştu.

 

“Çevre kirliliğine izin vermeyeceğiz”

 

Korona virüs salgınının doğanın değerini bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Başkan Kaya, “Bir azalma söz konusu ama tamamen bitmiş değil. Koronavirüs salgını da bize sağlıklı bir yaşam için doğanın değerini bir kez daha gösterdi. Sadece İncirliova için söylemiyorum tüm dünya, tüm insanlık yaşadıklarımızdan ders çıkarmalıdır. Biz en azından İncirliova Belediyesi olarak kendi ilçemizde vatandaşlarımızın sağlığı için bu bilinçle hareket ediyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda planlıyoruz. Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olan cennet parçası İncirliova’mızda çevre ve görüntü kirliliğine kesinlikle izin vermeyeceğiz” ifadelerini konuştu.

 

Başkan Kaya'ya çalışmaları denetlerken, Başkan Yardımcıları Feride Hülya Erginer, Mehmet Güler ve Ender Yeğen eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler