Göz göre göre insan sağlığına zarar veremezsiniz

Göz göre göre insan sağlığına zarar veremezsiniz

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, jeotermal enerji santralleriyle ilgili ölçüm sonuçlarını açıkladı. Çerçioğlu, başta Efeler olmak üzere İncirliova ve Germencik’teki 7 ayrı koordinatta verilerin sınır değerleri aştığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Kongresinde konuşan Özlem Çerçioğlu, Ocak ayı içerisinde koordinatlarıyla açıklayacağım dediği, JES ölçümlerini kamuoyu ile paylaştı. Ölçüm sonuçlarına ilişkin ARTEK ve TÜBİTAK’a ait verileri paylaşan Çerçioğlu, Efeler, İncirliova ve Germencik’teki 7 ayrı koordinattan elde edilen verilerin sınır değerleri aştığını, Salavatlı ve Buharkent’te ise sınır değerlerin altında veri elde edildiğini belirtti. 

 

TURUNÇ ÇİÇEĞİ DEĞİL ÇÜRÜK YUMURTA KOKUYOR

 

Aydın’da turunç çiçeği kokusu yerine çürük yumurta kokusu duyduklarını belirten Çerçioğlu, “Amacımız bağcıyı dövmek değil. Ülkemizin enerjiye ihtiyacı var. Bunun farkındayız. Ama bu üretimi yaparken insan sağlığına zarar vermemeniz gerekiyor. Ölçümler 365 gün devam edecek. Her gün ölçüm yapmaya devam edeceğiz. Aydın halkıyla bunu paylaşacağız. Buharkent ve Salavatlı’da bakanlığın sınır değerlerinin altında çıkmış. Demek ki, adamların teknolojisi iyi. Cebinizden biraz daha fazla para harcayın. Zehirlemeyin kardeşim bizi” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler