Güleç başkanlığa talip

Güleç başkanlığa talip

Aydın'ın sevilen avukatlarından olan Sabri Güleç, Aydın Barosu Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Güleç, şu ifadelere yer verdi:

"Biz avukatların geçmişten bugüne artarak devam eden ve artık içinden çıkılmaz bir hale dönüşen mesleki ve ekonomik sorunlarımız artık ne ülkenin ve ne şehrin gündeminde bulunmuyor.Gelecekte günlerde de bulunmayacak maalesef.Şu bir gerçektir ki meslektaşlarımın sorunların çözümüne yönelik umutları azalmış hatta tükenmiş ve bir o kadar bu mücadele sahipsiz kalmış durumdadır.Ülkemizin ve şehrimizin bugünlerde ana gündemi yaklaşan yerel seçimler.

Peki ya Mesleğimizin sorunları meslektaşlarımın içinde bulunduğu zorlukların çözümü için devamlılık arz etmesi gereken ve bugünden atılması gereken adımlar.Bunlar eksik ve ağır aksak gidiyor maalesef.

Bu zorluklara karşı verilecek mücadelenin ana kaynağı, mücadelenin aktörlerinin birleştiricisi en büyük gücümüz meslek örgütümüz Baromuzdur.

Baromuzu hak ettiği gücüne yeniden kavuşturmak,meslektaşlarımın mesleğini icra ederken yaşadığı sorunlarını yerinde çözmek,çalışma imkan ve şartlarını kolaylaştırmak ve Aydınımızın en güçlü meslek örgütü olarak yeniden aktif ve dinamik hale getirmek için bugünden kararımı vererek 2024 yılı Ekim ayında gerçekleşecek olan Seçimli Olağan Genel Kurulumuzda Baro Başkanlığına adaylığımı açıklıyor ve bugünden itibaren bu ulvi amaç için çalışmalarıma başlıyorum.

Tüm meslektaşlarımı bugünden itibaren ve hep birlikte bu yolda birlikte yürümeye ve bu mücadeleyi birlikte vermeye davet ediyorum.

Aydın Barosunun kıymetli üyelerine siz değerli meslektaşlarıma en kısa sürede görüşmek ve bir arada olmak arzuyla en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun inşallah."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler