Güloğlu Baklava'dan Bayrama özel indirimler

Güloğlu Baklava'dan Bayrama özel indirimler

Aydın'da baklava ve dondurmanın lezzetli adresi Güloğlu Baklava, birbirinden lezzetli çeşitleriyle bayram ikramlıklarının vazgeçilmezi olacak.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala baklava ustalarının yoğun mesaisi başladı. 2 yıl boyunca koranavirüs salgını gölgesinde bayramı geçiren vatandaşlar, vaka sayılarının düşmesiyle eski bayram günlerine döndü. Şehir merkezinde bayram alışverişi hızla devam ederken, bir yandan da ikramlığın vazgeçilmezi olan baklava siparişleri verilmeye başlandı. Aydın’da hizmet veren Güloğlu Baklava,  Ramazan bayramına özel lezzetleriyle müşterilerini bekliyor.  

“TEPSİ BAZINDA ALIMA BÜYÜK İNDİRİM”

Bayram hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Nurettin Temiz, “Bayramı heyecanla bekliyoruz. 2 yıl sonra bayramı tadında kutlayacağız inşallah. İkramlıkların vazgeçilmezi tatlı siparişlerini şimdiden almaya başladık. Vatandaşlarımızın güzel bir ilgisi var. Günler öncesinden siparişleri almaya başladık. Dükkanımızda 25 tatlı çeşidimiz var. Tabi bayramda öğlenden itibaren yine dükkanımız açık olacak. Fiyatlarımız da bir değişiklik yok. Ama tepsi bazında siparişlere özel indirimlerimiz var. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. 

“BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TATLI ÇEŞİTLERİMİZ VAR” 

Aydınlıların cevizli baklavayı daha çok tercih ettiğini belirten Temiz, “Fıstıklı Baklava kültürü çok daha az. Fakat biz oldukça fazla çeşit bulunduruyoruz. Bu tatlı çeşitlerimiz ise şöyle; 'Ev Baklavası, Fıstıklı Baklava, Cevizli Baklava, Kuru Baklava, Midye Baklava, Bülbül Yuvası, Özel Kare, Havuç Dilim, Fıstıkzade, Ankara Dürüm Fıstıklı, Saray Burması Cevizli, Özel Kesim Fıstıklı, Fıstıklı Şöbiyet, Gelin Bohçası, Yaprak Şöbiyet, Cimcik, Ankara Dürüm, Padişah Sarma, Antep Sarma, Dürüm Sarma, Sütlü Nuriye, Cevizli Prens, Paşa Sarma, Prenses Sarma, Yeşil Midye, Çikolatalı Midye, Çikolatalı Baklava, Soğuk Baklava Çikolatalı, Diyar Burması, Antep Kadayıf Burma, Fıstıklı Kadayıf, Cevizli Mendil. Gibi birden fazla tat barındırıyoruz. Müşterilerimizi bu tatlarla buluşturmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-04-28-at-15-25-15.jpeg

whatsapp-image-2022-04-27-at-16-31-01-1.jpeg

whatsapp-image-2022-04-27-at-16-31-02-2.jpeg

whatsapp-image-2022-04-27-at-16-31-00-1.jpeg

whatsapp-image-2022-04-27-at-16-31-04-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler