Gündüz’den basın mensuplarına kandil simidi

Gündüz’den basın mensuplarına kandil simidi

Aydın’ın önemli firmalarından Yörem Hijyen ve Haşere Market’in Genel Müdürü Özen Gündüz, kentte görev yapan basın mensuplarının oynadığı halı saha maçını izledi.

Aydın’da görev yapan basın mensuplarına her hafta Perşembe günleri, halı saha maçı yaparak sağlıkla yaşama dikkat çekiyor. Efeler ilçesindeki Pamuk Halı Saha’da bir saat boyunca maç oynayan basın mensuplarını, bu hafta Yörem Hijyen ve Haşere Market’in Genel Müdürü Özen Gündüz yalnız bırakmadı. Büyük bir heyecanla maçı izleyen Gündüz, karşılaşma sonunda mücadelelerinden dolayı basın mensuplarını tebrik etti. Gündüz, Regaip Kandili dolayısıyla basın mensuplarına kandil simidi ikramında bulundu.  

“HER İKİ TAKIMI DA MÜCADELELERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

Aydın’da basın mensuplarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündüz, “Basın mensuplarımızın maçını izledik. Güzel bir maç oldu, izleyenler olarak bizler de büyük keyif aldık. Her iki takımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Basın mensuplarına kandil simidi ikramında bulunan Gündüz, tüm müslüman aleminin Regaib Kandili’ni en içten dileklerle kutladığını söyledi. Basın mensupları da ziyaretinden dolayı Gündüz’e teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler