Günel: “Ömrünü CHP’de geçiren Çerçioğlu’nun parti değiştireceğini düşünmem”
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kampinova’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun parti değişikliği yapacağı yönündeki iddialara değinen Günel, “Özlem Çerçioğlu, bir buçuk dönem milletvekilliği ve dört dönem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış bir isim. CHP tabanının oylarını reddederek başka bir partiye geçeceğine inanmak istemem. Hele Özlem Hanım’ın böyle bir şey yapacağını hiç sanmam. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan bağlılığını, partisine duyduğu minneti bilirim. Dolayısıyla bu noktada böyle bir adım atacağına inanmıyorum.” ifadelerini kullandı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Günel, “Bülent Tezcan’ın bu konuda herhangi bir motivasyonu olmadığını, ancak Genel Başkanımızın olduğunu ifade etti. Genel Başkanımız, partisine sevgiyle bağlı olan herkesin güçlü bir örgüt yaratmak adına görev alması gerektiğini vurguladı. Ben de bu çağrıyı üzerime aldım.” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.