Günel'e teşekkür edip istifa etti

Günel'e teşekkür edip istifa etti

AK Parti Kuşadası’nda, Belediye Başkan Adayı Esat Altungün’ün yerine Belediye Başkanı olarak Mustafa Gökçe aday gösterildi. Bu durumun ardından AK Parti meclis üyesi adayı Çağatay Aynalı sosyal medya hesabından istifasını duyurdu.

Esat Altungün’ün adaylığının düşürülmesinin ardından AK Parti meclis üyesi adayı Kılınç Kocaman istifa etti. Ardından AK Parti’den iki istifa haberi daha geldi. AK Parti meclis üyesi adayı Çağatay Aynalı sosyal medya hesabı üzerinden istifasını duyururken yine AK Partili Suphi Akdağ'ın da istifa ettiği bilgisine ulaşıldı.


Ak Parti meclis üyesi adayı Çağatay Aynalı, istifasına ilişkin kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘’Bir süre önce, sayın Mehmet Esat Altungün ile inanarak çıktığımız yola, kendisinin hukuki engellere takılıp adaylığa devam edememesinden dolayı, kendisinin kontenjan adayı olmam sebebiyle hem kendi kişiliğime olan saygımdan hem de yeni başkan adayı Sayın Mustafa Gökçe 'ye çalışma alanı yaratabilmek adına, kontenjan meclis üyeliği adaylığımdan istifa ediyorum. Bu süreçte tüm destekleriyle, yürekten benimle birlikte olan tüm sevenlerime sonsuz şükranlarımı sunuyor, önümüzdeki dönemde yerel siyasette sizlerin temsilcisi olmak adına azami gayret sarf edeceğime dair şimdiden hepinize söz veriyorum. Ayrıca, bugüne kadar ki ilgi ve sıcaklıkları için AK Parti ilçe Başkanı Sayın Fatih Sarıgöz nezdinde tüm parti temsilcisi ve üyelerine teşekkür ediyor, demokrasi şöleni içerisinde geçmesini dilediğim 2024 yerel seçimlerinin tüm Belediye Başkan Adaylarına hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler