Günel'in yaptığı hareket büyük tepki topladı

Günel'in yaptığı hareket büyük tepki topladı

Aydın'da binlerce vatandaş Kahramanmaraş başta olmak üzere deprem bölgelerine gönderilecek yardımlara büyük destek verdi. Kuşadası Belediye Başkan'ı Ömer Günel'in ise gönderilen yardımlara kendi ismini yapıştırması büyük tepki çekti. 

Türkiye gece saatlerinde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan depremle güne uyandı. Depremde ilk belirlemelere göre, 1762 kişinin hayatını kaybettiği ve 10 binin üzerinde yaralının olduğu belirtildi. 

"REKLAM DERDİNE DÜŞÜNCE TEPKİ TOPLADI"

Öte yandan Kuşadası'nda da binlerce vatandaş yardım paketlerini ilgili noktalara getirdi. Yardımların taşındığı sırada belediye personellerinin paketlerin üzerine Ömer Günel isminin bulunduğu çıkartmayı yapıştırması büyük tepki çekti.

"BÖYLE BİR DURUMDA SİYASET YAPANLARA YAZIKLAR OLSUN"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Parti Aydın Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, "Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. 100 yılda bir görülebilecek bir afet sonrası tüm Kuşadası birlik olup deprem bölgesine yardım için seferber olmuş durumda. 

Teşkilat üyelerimizle saatlerdir partimizde ve ticaret odasında toplanan yardım malzemelerini oda başkanımız ve personeli,iş kur müdürü ve personeli ile birlikte araçlara yükleyip Aydın AFAD merkezine gönderilmek üzere belediye arkadında bulunan toplama merkezine gönderdik.

Belediye personeli de utanmadan kolilerin üzerine Ömer Günel etiketi yapıştırmakla uğraşıyor.

Böyle bir durumda bile siyaset yapmaya çalışanlara yazıklar olsun." ifadelerini kullandı.

3b48f528-a5cc-43a8-963e-8ada28f82057.jpg

7c5a91ff-9047-4b4a-b4d3-70a481da4371.jpg

61248ccd-a79c-4705-b887-a0752846b99e.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler