HAFTASONU 5 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

HAFTASONU 5 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin sitesinde yer alan verilere göre 16 Ocak Cumartesi ve 17 Ocak Pazar günü; Söke, Çine, Kuşadası, Sultanhisar ve Bozdoğan ilçelerinde farklı saatlerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre Aydın'ın beş ilçesinde bu haftasonu karanlığa bürünecek. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' ile 'yatırım tesislerinin devreye alınması olarak açıkladı.

Firmadan yapılan açıklamaya göre Aydın'da kesinti yaşanacak mekanlar, tarihler ve saatler şu şekide;

16 Ocak Cumartesi günü 08:00 ile 11:00 saatleri arasında Kuşadası'na bağlı Bayraklıdere Mahallesi'nde bulunan Kuyumcular Sitesi, Çiçek Tur Turizm Tesislerı, Palm Club Otel, Bahçecık Boğazı Yolu Sokak, Selçuk Bulvarı, New Iday Otelcılık, Solıka Yorgancı, Adakule Su Pompası, Kuştur Kuşadası İçme Suyu, Mehmet Duyar, İbrahım Bülent Yılmazlar, Korumar Otelı Soğutma Tesisi, Çiğdem Vıdınel Ortak Sulama, Tusan Su Pompası, Merıt Sunset, Turkcell adresinde kesinti yaşanacak.

16 Ocak Cumartesi günü 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Çine'ye bağlı Alabayır Mahallesi'nde bulunan Dereli Mevkii ve Atacan Mevkii'nde kesinti yaşacanacak.

16 Ocak Cumartesi günü 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Bozdoğan'a bağlı Seki Mahallesi'nin tamamında ve bölgedeki özel trafolu müşterilerin adreslerinde kesinti yaşanacak.

16 Ocak Cumartesi günü 11:00 ile 13:00 saatleri arasında Sultanhisar'a bağlı Uzunlar Mahallesi'nin tamamında kesinti yaşanacak.

17 Ocak Pazar günü 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Söke'ye bağlı Konak Mahallesi'nde bulunan Aydın Caddesi'nin bir kısmında ve Çineli Sokak'ın tamamında kesinti yaşanacak.

17 Ocak Pazar günü 11:00 ile 12:00 saatleri arasında Çine'ye bağlı Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi'nin tamamında, Hamitabat Mahallesi otogar altı bölgesinde ve Sarıoğlu Mahallesi'nin tamamında kesinti yaşanacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler