Halkın Başkanından Yardım Kampanyası

Halkın Başkanından Yardım Kampanyası

Germencik Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ekonomik anlamda zor günler geçiren halkın yardımına koşan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, esnafa yönelik açıkladığı destek paketinin ardından ihtiyaç sahibi vatandaşları da unutmadı. Üzerinde “Germencik Halkının Hediyesidir” yazılı yardım kolilerinin dağıtımına başlayan Germencik Belediyesi ekipleri ilçenin bir çok noktasında çalışma gerçekleştiriyor.

 

Yardım kolilerinin yanısıra üreticiden aldığı 3 ton soğanı da pazar girişlerinde vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in bu adımı vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Vatandaşlar Belediye Başkanı Öndeş’e teşekkür ederek gerek koronavirüs ile mücadelesi gerekse sosyal belediyecilik uygulamalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 

ÖNDEŞ “HALK İÇİN HALKA BİRLİKTE BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ”

 

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş sosyal belediyecilik anlamında gerçekleştirdikleri faaliyetlere değinerek şunları kaydetti “Koronavirüs ile etkin ve istikrarlı bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu çerçevede halk sağlığını korumak için ciddi adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Ancak bu süreçte gerek esnaflarımız gerekse vatandaşlarımız ekonomik anlamda ciddi zorluklarla karşı karşıyalar. Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için durum oldukça kötü.

 

Ramazan ayının da bu sürece denk gelmesiyle birlikte halkımıza bu zor günlerde bir nebze de olsa destek sunmak için sosyal belediyecilik anlamında adımlarımızı hızlandırdık. Belediye olarak hazırladığımız yardım paketlerini, muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında gelir düzeyi düşük ailelerimize ulaştırıyoruz. Bunun yanısıra hem üreticimize hem de vatandaşlarımıza destek olmak için sosyal ve sorumlu belediyecilik ilkesi gereği 3 ton kuru soğan satın alarak ücretsiz bir şekilde halka dağıtımını sağladık. Halk için halkla birlikte bir yönetim anlayışıyla çalışıyoruz. Bu zor günleri hep beraber atlatacağız. Germencik Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla halkımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. “ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler