Haluk Alıcık, Hem günlerimizin hem de gönüllerimizin her daim bayram yeri gibi coşkulu olmasını dilerim 

Haluk Alıcık, Hem günlerimizin hem de gönüllerimizin her daim bayram yeri gibi coşkulu olmasını dilerim 

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Haluk Alıcık mesajında şu ifadelere yer verdi; "Dini ve milli bayramlar kardeşlik bağlarını güçlendiren, sıkılı yumrukları gevşeten, dargın ve küskün bakışları yumuşatan müstesna anlardır.

Anlaşılmaktan ziyade anlamaya, dayatmadan ziyade diyaloğa, kutuplaşmaktan ziyade kucaklaşmaya, ihtilaftan ziyade irade ve istikbal mutabakatına doğru kalıcı bir geçiş yapmamız için bir fırsat olsun Kurban Bayramı.

Kurban Bayramı’nın ahlaki ve manevi zenginliğiyle yepyeni bir uzlaşma sürecinin yollarını açabilir, karşılıklı saygı ve seviye dayalı güçlü bir dönemin inşasını elbirliğiyle başarabiliriz.

Ne kadar birlik ve beraberlik içinde hareket edebiliyorsak o kadar diri ve kuvvet sahibi olacağımız özellikle unutulmamalıdır.

Türkiye’nin ve Türk-İslam medeniyetinin maruz kaldığı menfur senaryoları tesirsiz hale getirmek, üzerimizde oynanan oyunları bozup atmak her şeyden önce milletimizin engin ve tarihi mukavemetine bağlıdır.

Türk milleti bayram şuuruyla, barışın, istikrarın, refahın, adalet ve hakkaniyetin mihveri olduğunu her saha ve zeminde, dahası dosta da düşmana da ispat edecek dirayete, kabiliyete ve kapasiteye fazlasıyla sahiptir.

Kavganın sonu yoktur.

Kargaşa çıkarmanın sonucu yoktur.

Türkiye  Türk vatandaşının has bahçesidir.

Türkiye’nin bütün güzellikleri, milli bütün kazanımları göz nurumuz, gönül aşımız, yürek atışımız, meşale gibi yanan ve asla sönmeyecek ortak anımız, ortak mirasımızdır.

Allah rızası için kurban ibadetimizi ifa ederken mutlaka dar ve orta gelirli, aynı zamanda muhtaç ve düşkün insanlarımızı hatırlamamız, onlarla ekmeğimizi ve etimizi paylaşmamız manevi sorumluluktur.

Biliyoruz ki, bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz.

Şiddet yerine sevgi dilini, huzursuzlukyerine huzur ve sükûnet iklimini tesis etmek mecburiyetindeyiz ve bayramlar bunun için büyük bir fırsattır.

Kurban ibadetimizin kabulünü Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Dünyada bir sancak gibi yükselen Türk Milletimizin, çok değerli hemşehrilerimin, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin ve şehit ailelerimizin , gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımefendilerin  Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

“Hac Farizası” için kutsal topraklarda bulunan tüm kardeşlerimizi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, ibadetlerinin makbul olmasını, dualarında olabilmeyi ve sağlıcakla dönmelerini içtenlikle temenni ediyorum.

Kurban Bayramı tatili münasebetiyle yola çıkan, sıla-i rahime seyahat eden muhterem vatandaşlarımızın can güvenliklerini riske atmamaları için trafik kurallarına harfiyen uymalarını hassaten rica ediyorum.

Allah birliğimizi aratmasın, dirliğimizi azaltmasın, var olan düzenimizi hiçbir zaman aksatmasın.

Kurban Bayramı’mız kutlu, Allah yar ve yardımcımız olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler