Haluk Levent: Samet'i hatırladınız mı?

Haluk Levent: Samet'i hatırladınız mı?

Haluk Levent, "Haluk Levent'le Yeniden" programına katılan ve protez kollarına kavuşan Aydınlı Samet Aktepe'yi sosyal medya hesabından "Samet gittikçe daha iyi olacak" ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde çatı işçiliği yapan babasına geçen yıl yardım ederken elektrik akımına kapılan ve iki kolu omzundan kesilmek zorunda kalan Samet Aktepe için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya seferber oldu. Samet'e protez kollar takılması için Başkan Kaya'nın girişimleri sonucunda Aydın Valiliği izni ile yardım kampanyası başlatılmıştı. 2 milyon 60 bin liranın toplanması hedeflenen kampanyada 1 milyon 368 bin lira toplandı. Tedavinin gerçekleşmesi için 692 bin liraya daha ihtiyacı olan Samet Aktepe, ünlü sanatçı Haluk Levent'in Star Tv'de yayınlanan "Haluk Levent'le Yeniden" programına katılıp hedeflenen miktar toplandıktan sonra tedavisine başlanan Aktepe, protez kollarına kavuştu.

"Samet gittikçe daha iyi olacak"

Ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yerdi; "Samet'i hatırladınız değil mi? İki kolu elektrik akımı sonucu kopmuştu. Sizlerin sayesinde bu pahalı protezlerin ödemesi yapıldı. Ve artık çayını içip doğum günü pastasını kesebiliyor. Gittikçe daha iyi olacak. Hep sizlerin sayesinde. Sağolun"

whatsapp-image-2022-03-28-at-14-25-55.jpeg

whatsapp-image-2022-03-28-at-14-58-26-2.jpegwhatsapp-image-2022-03-28-at-14-58-27.jpeg

whatsapp-image-2022-03-28-at-14-58-26.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler