"Hani kimseyi ekmeğinden etmeyecektin..?"

"Hani kimseyi ekmeğinden etmeyecektin..?"

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, 100 kişinin partiden istifa ettiği yönündeki haberleri yalanladı. Açıklamasında Kürşat Engin Özcan'ı da hedef alan Kural, 'Parti değiştirsem bile kimseyi ekmeğinden etmeyeceğim' sözünü hatırlattı. 

Bazı basın kuruluşlarında yer alan 100 kişinin İYİ Parti'den istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeğini yansıtmadığını belirten Kural, şu ifadelere yer verdi.

“3 Ocak 2023 tarihinde yapılan meclis toplantısı sonrası bir grup İYİ Parti üyesinin İYİ Partiden istifa ettiği duyurulmuştur. İstifa sayısı, basında yansıtıldığı gibi yüzlerce olmayıp resmi kayıtlara göre on iki kişidir.

Hemen hepsinin Nazilli Belediyesi ile bağlantılarının olduğu, bazılarının ise Aralık 2022’de istifa etmesine rağmen yeni istifa ediyormuş gibi lanse edilmesi düşündürücüdür.

Kürşat Engin Özcan’ın ‘Parti değiştirsem bile kimseyi ekmeğinden etmeyeceğim’ sözünü hatırlatıyor, İYİ Parti olarak günden güne büyüdüğümüzü ve iktidara yürüdüğümüzü belirterek, herkesi partimize katılmaya davet ediyoruz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler