Haydi Aydın!

Haydi Aydın!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle işlerini kaybeden işçiler ve işyerini kapatan esnaf için bağış kampanyası başlattı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Aydınlı esnaflar da kepenk kapatmak zorunda kaldı. Aynı zamanda binlerce vatandaşta işsiz kaldı. Zor zaman da harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla işlerini kaybeden işçiler ve işyerine kapatan esnaf için bağış kampanyası başlattıklarını duyurdu.

 

"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

 

Bağış kampanyasını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i etiketleyerek başlatan Başkan Çerçioğlu, Aydınlılara da çağrıda bulundu. Çerçioğlu, “ Koronavirüs salgını nedeniyle Aydınımızda işlerini kaybeden işçilerimiz ve iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflarımız için tek yürek olma zamanı. Kepenk indirmek zorunda kalan esnafımıza, işini kaybeden işçilerimize, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hep birlikte destek olalım. Talepte bulunan vatandaşlarımız için bağış hesabımız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ziraat Bankası Aydın Girişimci Şubesi IBAN: TR 300001001999396208125045. Aydın tek yürek” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler