Haydi Aydın tek yürek olalım!

Haydi Aydın tek yürek olalım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi arama ve kurtarma ekipleri deprem bölgesine yardım için yola çıktı. Donanımlı araçların ardından ısınma ve kıyafet malzemesi ile dolu araçların da yola çıkacağı öğrenildi. 

Türkiye gece saatlerinde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan depremle güne uyandı. Depremde ilk belirlemelere göre, 284 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 binin üzerinde yaralının olduğu belirtildi. 

Depremin hemen ardından yurdun birçok noktasından yardım ekipleri yola çıktı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı arama kurtarma ekipleri de sabahın erken saatlerinde bölgeye hareket etti. 

"HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"

Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptığı açıklamada, "Arama kurtarma ekiplerimiz; 4 tam donanımlı araç, 12 uzman personel ve 2 arama kurtarma köpeği ile deprem bölgesine doğru yola çıktılar. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza her türlü desteğe hazırız” ifadelerini kullandı.

"HAYDİ AYDIN TEK YÜREK OLALIM"

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, “Haydi Aydın! Tek yürek olalım, yardım elimizi uzatalım. Büyükşehir Belediyesi olarak, hazırladığımız ısınma ekipmanlarını deprem bölgesine gönderiyoruz. Sizler de battaniye, elektrikli ısıtıcı vb. malzemeleri saat 15.00’e kadar belediyemiz merkez binasına getirebilirsiniz” çağrısında bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler