Haydi Aydınlılar kendine güvenen gelsin!

Haydi Aydınlılar kendine güvenen gelsin!

Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmete açılan Hasbi Döner lezzeti ve kalitesi ile ilk günden vatandaşların ilgi odağı haline gelirken düzenlediği yarışmalar ile katılımcıları ödüllendiriyor.

Aydın’ın Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmete açılan Hasbi Döner lezzeti ve kalitesi ile ön plana çıkıyor. Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyete geçen işletme Aydınlı vatandaşların uğrak mekanı haline geldi. 

“KISA SÜREDE İLGİ ODAĞI OLDU”

Lezzeti ve kalitesiyle ön plana çıkan ve kısa sürede Efeler ilçesinde kitlelere ulaşan Hasbi Dönerin işletmecisi Heybet İpek, “Vatandaşlarımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Kısa sürede bizleri tanıyarak lezzetimizi benimsediler. Paket servisimiz şehrin her noktasına dağılmaya başladı. Biz ürünlerimize her zaman güveniyoruz” dedi. 

“KENDİNE GÜVENEN HERKESİ BEKLİYORUZ”

Öte yandan işletme sahibi İpek, düzenledikleri yarışmalar ile birçok vatandaşa ödül dağıttıklarını belirtti. İpek, “Lezzetli ürünlerimizin yanı sıra düzenlediğimiz kampanya ve yarışmalarda büyük ses getiriyor. Yarışmayı gören ve kendine güvenen vatandaşlarımız sürekli geliyor. Çeşitli para ve altın ödüllerimiz var. Bugüne kadar kazanan vatandaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kendine güvenen her müşterimizi de bekliyoruz” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-03-09-at-17-40-14.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler