"HEPİMİZ BİRBİRİMİZE KARŞI SORUMLUYUZ"

"HEPİMİZ BİRBİRİMİZE KARŞI SORUMLUYUZ"

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy vatandaşlara seslenerek yeni tip koronavirüs önlemlerine uyma çağrısı yaptı.

1 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından kademeli normalleşme süreci Türkiye genelinde başlatıldı. 81 ilin risk seviyelerine göre gruplandırılarak kademeli olarak normalleşmesine başlandığı süreçte, Aydın orta seviyede riskli iller arasında yer aldı.

Kent genelinde kafe, restoran, lokanta, oyun salonu ve kıraathane gibi işletmelerin açılması ve 65 yaş üstü ile 20 yaş altı vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılmasının ardından cadde ve sokaklarda oluşan kalabalık tepkiye neden oldu.

"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Hafta sonu kısıtlamalarının da kaldırıldığı kentte vatandaşların güzel havayı fırsat bilerek çarşı alanlarına akın etmesinin ardından ilk uyarı Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'dan geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kıymetli Aydın'lılar; Salgın nedeniyle kontrollü normalleşme dönemindeyiz. Hayatımızın her alanının normalleşmesi için tüm kurallara uymalıyız. Sağlığımız için hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. Hep birlikte başaracağız" ifadelerine yer veren Aksoy, vatandaşları kurallara uymaya davet etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler