Hizmet kapıya gitti vatandaş evde kaldı

Hizmet kapıya gitti vatandaş evde kaldı

Kuşadası Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan diğer günlerde olduğu gibi 23 Nisan’da başlayan 4 günlük sürede de vatandaşlarını yalnız bırakmadı. Kuşadalılar, sokağa çıkma kısıtlamasına uyarak zaruri ihtiyaçlar haricinde evlerinde kalırken ihtiy

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 23 Nisanda da hizmetlerine ara vermedi. 34 kişilik mobil ekiple günde ortalama 800 ihtiyaç sahibi haneye sıcak çorba ve ekmek servisi yapan ekipler, kalacak yeri olmayan 15 kişiyi otellere yerleştirdi. Öte yandan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günelin çağrısı ile son 10 günde toplam 7000 adet dayanışma paketi” hayırsever vatandaşların desteği ile toplandı.

 

 

ZMETLERİMİZİN ODAĞINDA İNSAN ÖNCELİĞİNDE İSE ENGELLİ VATANDAŞLAR VAR

 

 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde de hizmetlerine devam ettiklerini belirterek, Oluşturduğumuz ekiplerle 40 gündür Kuşadası’nda ihtiyaç sahibi olan her vatandaşımıza mesai saati gözetmeksizin ulaşmaya çalışıyoruz. Hizmetimizin odağında vatandaşımız var. Böylesine zor günlerde belediyelere daha büyük sorumluluk düşmektedir. Bizler de bu sorumluluk bilinci ile hareket ediyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyoruz. Hayırseverlerden gelen 1000 pet şişe suyu, sokağa çıkma yasağı nedeniyle 65 yaş ve üzeri yaşlılar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımıza dağıttık. 1550 dayanışma paketini de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim ettik. 24 Mart tarihi itibaren yağmur çamur demeden ekiplerimiz sıcak çorba ve ekmek dağıtımı yapıyor. Özellikle engelli vatandaşlarımız bu konuda önceliğimiz. Kimsesiz, evi olmayan vatandaşlarımıza da geçici konaklama imkânı yaratıyoruz.  Bu zor günleri güç birliği ile dayanışma içerisinde atlatacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler