Hulusi Akar ADÜ Akademik Yılı Açılış Törenine katıldı

Hulusi Akar ADÜ Akademik Yılı Açılış Törenine katıldı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, 2023-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

HABER: (Berna AYDIN)

11.jpg

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Atatürk Kongre Merkezi’nde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törene Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK PARTİ Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Ak Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve diğer protokol üyeleri, senato üyeleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler de katılım sağladı.

33.jpg

Saygı duruşu ile başlayan tören istiklal marşının ardından zeybek gösterisiyle devam etti. Açılış konuşması için kürsüye geçen Rektör Bülent Kent, “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 30 yılı aşkın köklü geçmişi ve güçlü altyapısıyla eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme, girişimcilik, toplumsal katkı ve kurumsal gelişme gibi temel faaliyet alanlarında önemli bir rol üstlenmektedir.” ifadelerini kullandı.

44.jpg

Rektör Kent’in ardından konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK PARTİ Kayseri Milletvekili Hulusi Akar konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Üniversitemiz 30 yıldan beri burada eğitim öğretim hayatını sürdürmektedir. Her geçen gün gelişerek devam edeceğini de temenni ediyoruz. Burada önemli olan geleceğimizin teminatı gençlerimiz. Üniversitede gençlere yapılan yatırım geleceğimizin de yatırımıdır. Doğasıyla havasıyla ve tarımıyla ülkeye önemli katkı sağlayan bir ilimiz de sizlerle bir arada olmak güzel. Üniversitede yapılacak çok şey var bilim her gün değişmekte ve yenilenmektedir. Bunu takip etmek, yakalamak önemlidir. Rekabetçi bir tutum sergileyerek yerimizi almamız gerekiyor"

55.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler