Huzur'un ve Lezzetlerin Adresi Koçarlı Belediyesi Sosyal Tesisleri oldu

Huzur'un ve Lezzetlerin Adresi Koçarlı Belediyesi Sosyal Tesisleri oldu

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan tarafından ilçeye kazandırılan Millet bahçesi, Kent Ormanı ve sayıları hızla artan sosyal tesisler vatandaşların vazgeçilmez adresi oldu

Koçarlılıların düğün için vazgeçilmez mekanları arasında yer alan Millet bahçesi, Cihanoğlu parkı ve Ragıp As Kıl Çadır düğün salonunun yanı sıra lezzetli, bol çeşitli ve uygun fiyatlı kahvaltı servisleri ile de Kent Ormanı ve Millet bahçesi ilçeye dışarıdan gelen vatandaşlarında uğrak yeri oldu.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Yönetiminde kurulduğu günden bugüne kadar her yıl kalitesini daha da yükselten Koçarlı Menderes Gıda Turizm Anonim Şirketi ve Personel Limited Şirketi tarafından işletilen Koçarlı Belediyesi sosyal tesisleri ayrıca Belediye şirketleri arasında en başarılı şirketlerden oldu.

whatsapp-gorsel-2024-02-15-saat-09-29-37-c179e615.jpg

KAHVALTILARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Koçarlı Belediyesi Kent Ormanı ve Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri huzurlu manzarası ve kahvaltıları ile ilçe dışından da rağbet görüyor.

İlçedeki vatandaşların temiz, sağlıklı ve uygun kahvaltı edebileceği ve aperatif yiyebileceği yeşil alanın içine kurulu sosyal tesislerde birbirinden farklı lezzetli kahvaltılıkların lezzetlerin sunulduğu Kent ormanında Ahşap ve modern mimarinin iç içe geçtiği eşsiz manzarası ile sosyal tesisler, ücretsiz otopark, çocuk parkı ile birlikte ailelere büyük kolaylık sağlayarak, haftanın yedi günü misafirlerini bekliyor.

whatsapp-gorsel-2024-02-15-saat-09-29-36-79878f84.jpg​​​​​​​

VATANDAŞLAR VAZGEÇEMİYOR

Koçarlı Belediyesi Kent Ormanı sosyal tesislerine Aydın’dan geldiklerini söyleyen Barış Uzun isimli vatandaş, “Pek çoğumuz günün yoğunluğu içerisinde kahvaltıyı geçiştirmek zorunda kalıyoruz. Uzun ve keyifli kahvaltılar için hafta sonlarını iple çekiyoruz. Manzarasıyla eşsiz mekanda lezzetli bir kahvaltı edip, sıcacık çayımızı yudumlamanın hayalini kuruyoruz. Koçarlı Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden olan Sosyal Tesisleri çok beğenerek geliyoruz. Ailecek her ay buraya geliyoruz. Hem hijyenik hem de lezzetli bir kahvaltı yapıyoruz. Belediye Başkanı Nedim Kaplan’a ve çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Sunduğu kaliteli hizmetlerle Koçarlılıların sosyal hayatına değer katan Sosyal Tesisler; yeşil alanları, yürüyüş yolları, çocuk parkları ve sahip olduğu eşsiz güzellikteki manzaraları ile olduğu kadar güvenli ve huzurlu yapısıyla da vatandaşların tercihlerinde ilk sıralarda yer alıyor.

whatsapp-gorsel-2024-02-15-saat-09-29-37-2f946043.jpg​​​​​​​


Üstlendiği sosyal belediyecilik anlayışı gereği Koçarlı halkının refah ve huzur seviyesini yükseltmeye yönelik pek çok başarılı projeye imza atan Koçarlı Belediyesi, Halkın dört mevsim ve günün her saatinde aileleri ve sevdikleriyle birlikte ayrı bir keyif yaşayabileceği koçarlı’nın prestij mekanları olan Sosyal Tesisleri, halka açıldığı günden bu yana kaliteli ve ekonomik hizmet anlayışının değişmeyen adresi oldu.

whatsapp-gorsel-2024-02-15-saat-09-29-36-addd467e.jpg​​​​​​​

“AMACIMIZ HALKIMIZA VE VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEK”


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, gerek kamu yatırımları, gerekse belediye yatırımları ile Koçarlı’ya en iyi yatırımları yaptıkların ve bu yatırımların yanında belediye bünyesinde kurulan şirketler ile de Koçarlı’ya hizmette sınır tanımadıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımız daha iyi ve standartlara uygun, vatandaş beklentilerinin de üzerinde hizmet sunmayı sürdürüyoruz. Koçarlı’yı hak ettiği noktaya taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gösterilen ilgi ve vatandaşlardan olumlu geri dönüşlerden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Sosyal tesislerimiz sahada vatandaşlardan en çok olumlu dönüş aldığımız alanların başında geliyor. Bu kapsamda öncelikle gösterdikleri özveri ve güler yüzlü hizmet anlayışı dolayısıyla çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bunu da başardığımız için çok mutluyuz. Bundan sonra da vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler