İHH Aydın Şubesi Ramazan Ayında Tam Kadro Sahada

İHH Aydın Şubesi Ramazan Ayında Tam Kadro Sahada

İHH Aydın Şubesi sokağa çıkma yasağında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında vaka sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’de 30 Büyükşehir ve Zonguldak ilimizde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

 

RAMAZAN AYI İÇİN HAREKETE GEÇTİLER

 

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Aydın’da Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine kurdukları motorlu ekiplerle ulaşmaya devam eden İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Aydın şubesi yöneticileri gönülleri fethetti.

 

Amaçlarının vatandaşlara hizmet etmek olduğunu belirten İHH İl Başkanı Muhammet Akkuş, “Tüm dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği covid-19 mücadele sürecinde biz de Aydın İHH olarak, Aydın Valiliği bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu’nda vatandaşlarımıza hizmet etmek için yerimizi aldık. Ekiplerimiz bir yandan ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolilerini ulaştırırken, diğer yandan sokağa çıkma yasağı sürecinde motorize ekibimiz Vefa ihbar hattı üzerinden gelen talepleri yerine ulaştırmak için aktif şekilde sahada çalışıyorlar. Motorize ekibimizin oluşması için gönüllü olarak bize destek veren AYMOT'a teşekkür ederiz.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler