İHRAÇ EDİLEN ERTÜRK’TEN İLK AÇIKLAMA

İHRAÇ EDİLEN ERTÜRK’TEN İLK AÇIKLAMA

Nazilli’ de üç dönem ilçe başkanlığı yapan Ali Ertürk partisinden ihraç edildikten sonra sosyal medya hesabından açıklamalar da bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, Mustafa Savaş ve Rıza Posacı, AK Parti Genel Merkez Yüksek Disiplin Kuruluna talepte bulunarak Ertürk'ün ihracını istemişti. Ancak AK Parti Genel Merkezi, Ertürk'ü partiden 6 ay süreyle geçici olarak uzaklaştırılmıştı. Ak parti Aydın milletvekilleri bu karara itirazda bulunmuştu.

Bu karar üzerine Yüksek Disiplin Kurulu’nun oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda AK Parti Nazilli kurucuları arasında yer alan ve üç dönem İlçe Başkanlığı yapan Ali Ertürk hakkında kesin ihraç kararı vermişti.

‘’BU YOLDA HİZMET AŞKIYLA YÜRÜDÜM’’

İhraç kararının ardından sosyal medya hesabından bizi Ak sevdamızdan kimse vazgeçiremez diyen Ertürk, ‘’ 2001 yılında Değerli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile çıktığımız bu yolda Nazillimizde Partimizin kurucularından biri olma şansına sahip oldum.45 ilden büyük olan Nazilli’mizde 3 dönem birbirinden değerli yol arkadaşlarımla İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm.

İlk günden beri makam mevki için değil, Recep Tayyip Erdoğanın gösterdiği yolda millete hizmet aşkıyla yürüdüm.Bugün geldiğimiz noktada 300.000 nüfuslu Nazilli ilçemizin devlet hastanesinin COVİD-19 pandemi döneminde başhekimsiz kalmasını sorguladığımız için önce uzaklaştırma talebi akabinde ise partimden ihraç edilme kararı ne Ak Sevdama ne Cumhurbaşkanımıza olan sevdama nede bu yolda yürüme aşkımda hiç bir değişikliğe yol açmamıştır.

19 senedir hizmetkarı olduğumuz Aydın halkı yine bizi yanlız bırakmamış dünden beri gerek telefonla gerek sosyal medyadan kararla ilgili üzüntülerini bana iletmişlerdir. Buradan hepsine teşekkür ediyor, bu büyük ailenin parçası olmanın verdiği mutluluk ve gururu sizlerle paylaşıyorum. Allah’ıma çok şükür ki 19 yıllık hizmet sürecim ile ilgili alnım AK. Bizi AK sevdamızdan kimse vazgeçiremez,bizi 2001 yılında beraber başladığımız bu yoldan kimse döndüremez, KİMSE Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN sevgimizi sorgulayamaz. Durmak yok yola DEVAM!!!’’ açıklamalarında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler