İHTİYAÇ SAHİBİ ŞOFÖRLERİ UNUTMADILAR

İHTİYAÇ SAHİBİ ŞOFÖRLERİ UNUTMADILAR

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Gurbet Çamoğlu ve Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kooperatif üyelerinin de katılımı ile hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahibi şoförlere dağıttı.

Hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların takdirini kazanan Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Gurbet Çamoğlu, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ve kooperatif üyeleri ile bir araya gelen Çamoğlu, pandemi nedeniyle işleri azalan şoförlere gıda kolileri hazırladı. Hazırlanan onlarca koliyi dağıtılmak üzere Başkan Yalçın'a teslim eden Çamoğlu, kampanyaya desteklerini esirgemeyen Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne teşekkür etti.

"HER ZAMAN SİZLERLEYİZ"

Kamoanya hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Çamoğlu, "Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ekonomik etkisi de büyük ölçüde hissedildi. Esnafımız emekçi kardeşlerimiz pandemi nedeniyle kısıtlı olarak çalışmaya devam etti. Bu zor şartlarda hizmet eden Aydın Efeler Şehiriçi özel halk otobüsleri üyelerine, değerli Başkanı Okan Yalçın ve Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığımız ile birlikte ihtiyaç sahibi şoför kardeşlerimize gıda kolileri hazırladık.

Böylesi zorlu bir dönemde onları da yalnız bırakmak istemedik. Sayın başkanımıza, şoför kardeşlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı olarak her zaman sizlerleyiz." dedi.

176117828-818145609120521-5538226635617221920-n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler