İkbal için sevindiren haber geldi

İkbal için sevindiren haber geldi

Ahbap Genel Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent, Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan işitme engelli ve kulaksız doğan İkbal için Ahbap Platformu Gönüllüleri'ne destek çağrısında bulunmuştu.

Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan 7 yaşında ki İkbal Eksik, işitme engelli ve kulaksız olarak dünyaya geldi. Yaklaşık 2 yıldır işitme cihazı kullanan İkbal için, çözüm yolları arayan aile Bodrum'da bulunan özle bir hastanede evlatlarının cihazsız duyabileceğini öğrenince hemen harekete geçti. Ameliyat için 350 bin liraya ihtiyaç olduğunu belirten ailenin yardım kampanyasına Aydın Valiliği olumlu yanıt vermişti.

SEVİNDİREN HABER GELDİ

Ahbap Genel Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya aracılığıyla Ahbap Platformu'ndan kampanya başlatmıştı. İkbal'in tedavisi için gerekli olan paranın toplandığını sosyal medya hesabından duyuran Haluk Levent, paylaşımında, ''Ve ikbal için para toplandı.. Teşekkürler canlarım! İkbal’e sözümü verdim mesaj olarak. Duymaya başladığı zaman ona şarkı söyleyeceğim. Ameliyat sonrası yanında olacağım'' cümlelerini paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler